+40 31 401 63 01 office@eastelectric.ro

AVENTICS lanseaza un nou soft online!

Cu doar cateva clickuri si specificatii, inginerii pot alege cu usurinta cilindrul corect: Noul soft online CylinderFinder de la AVENTICS faciliteaza selectia unui cilindru optim pentru aplicatia in cauza. Softul online este compatibil cu toate variantele de browser si poate fi utilizat si pe telefoane mobile fara instare sau logare.

In timp ce s-a dezvoltat aceasta aplicatie web, AVENTICS s-a focusat pe utilizarea cu usurinta si sa aiba structura clara: “A fost foarte important pentru noi ca CylinderFinder sa poata fi folosit imediat, fara instalare, logare sau cunostinte anterioare.” explica Florent Orget, membru al echipei de management strategic al produsului AVENTICS. Pentru un utilizator cu experienta, dezvoltatorii de software s-au orientat spre sectorul B2C: datorita explicatiilor primite pas cu pas, softul permite inginerilor să găsească rapid și ușor produsul potrivit cu CylinderFinder.

CylinderFinder apoi determina produsul potrivit bazandu-se pe datele de intrare. Acest soft cauta in 18 serii diferite de cilindri, un total de 1700 de posibilitati de cilindri. Toate variantele posibile sunt cuprinse intr-un tabel.

Softul CylinderFinder este un plus pentru Engineering Tools pe care AVENTICS il ofera clientilor gratis. Acestea include un configurator de produse, program de calcule, desene Cad si un soft pentru crearea circuitelor. In plus, anul trecut a fost introdus si softul denumit Reference Tool pe care clientii si partenerii de vanzari il pot utiliza usor si rapid pentru a compara produse ale altor producatori cu cele de la AVENTICS.

Softul se gaseste dand click pe: www.aventics.com/cylinderfinder.